Velkommen til 60´ & Country Halbal 2022

Vi glæder os til at byde publikum velkommen til Ydby. Vi er vi klar til en festlig aften.

Et 60´ & Country Halbal er sidste nye, af en række musikalske events, som vi i Boddum-Ydby Skytte & Fritidscenter, har haft fornøjelse af at være værter for, – således 6 gange Thy Harmonikatræf, 5 gode oplevelser med 60` Halbal og Country aften i Thy, og med et veloplagt publikum, som  har fyldt vores hal hver gang.

I år blander vi 60´ og Country, til en festlig musikalsk oplevelse, men vore lokale musikalske venner, som har fostret ideen, er de samme, – Ib Kærgaard som sikker tovholder, og Salmon Fink, med godt styr på billetsalg og bordreservation.

Aftenen bliver så lokal som mulig, 3 orkester fra Thy, mad fra vor lokale slagter i Hurup, og øl fra vort lokale Thisted bryghus, – så bliver det ikke bedre.

60´ & Country Halbal er endnu en event som er med til at gøre Boddum-Ydby Skytte- & Fritidscenter til mere end “hjemmebane“ for idrætslige aktiviteter, men et aktivt kulturhus med mange forskellige udbud, såsom teater, foredrag, koncerter, firma events, julefrokost m.v., af kommende og nyligt afholdte kan bl.a. nævnes, whiskysmagning, Thy Harmonikatræf, ølsmagning m.m.

Med ønsket om en god aften for alle, aftenens 3 bands: Vagabonderne, Django, og Wild Rose Countryband, vore gæster, frivillige hjælpere, sponsorer m.m., endnu engang

VELKOMMEN TIL 60´ & COUNTRY HALBAL 2022

På vegne af Boddum-Ydby Skytte- & Fritidscenter

Jørgen Stefansen