Bands til 60´& Country Halbal 2022

Django

DJANGO er navnet på et nyt THYband der, som navnet antyder gerne vil spille gode gamle guitar instrumentalnumre af bands som Shadows, Clifters, Ventures og Spotnicks. Desuden spiller vi også masser af numre med Cliff, Creedence Clearwater Revival og andre gode 60’er og 70’er bands.

DJANGO består af gamle THYmusikere med rødder tilbage til sidst i 60’erne, der har spillet i blandt andet Peanuts, Midnight, Koldby City Band, Focus, Basemen og Ole & de Andre, så der er mange års erfaring samlet i dette band.

Bandmedlemmer:
Finn Birger Christensen: Guitar og sang
Jens Gadeberg: Bas og sang
Alex Degn: Trommer
Leif Pinholt: Guitar og sang
Jørgen Alstrup: Hammond, Keyboard og sang

Kontakt:
Leif Pinholt, tlf.: 53 37 71 88
 

Vagabonderne

Jens Christian Sørensen – Keybord, Vokal
Mikkel Ringgaard Sørensen – Slagtøj, Vokal
Mads Hove Jeppesen – Guitar, Vokal


Wild Rose Countryband

Wild Rose Countryband er et dansk countryband, der spiller meget traditionel country musik.

Inspirationen til navnet skal findes i Canada – nemlig staten Alberta, som også kaldes Wild Rose Country. Denne smukke vilde rose ses overalt i Alberta og er et symbol for det barske og betagende bjerglandskab, den vidtstrakte prærie og de mange smukke søer.

Wild Rose Countrybands repertoire skal findes i den traditionelle ende af country skalaen og består af numre af fra blandt andre : Willie Nelson, Ned Miller, Buck Owens, Merle Haggard, John Denver, Randy Travis, Don Williams, Kenny Rogers, Johnny Cash, Allan Jackson, Eagles og mange andre.

De fem musikere er gået sammen om bandet i deres fælles fascination til country musikken. De har alle mange års erfaring i forskellige musikalske sammenhænge og forskellige genrer – her er de i Wild Rose Country Band regi. Her er det iørefaldende, kendte melodier udført musikalsk og vokalt med stor respekt for genren. Country underholdning med glimt i øjet og højt humør fra scenen.

Wild Rose Countryband bestilles igen og igen af tilfredse arrangører. 5 mand på scenen og til priser hvor alle kan deltage.

Wild Rose Countryband består af:
Mads Hove Jeppesen: Guitars og vocal
Torben Kock: Pedalsteel
Viggo Christiansen: Violin, akustic guitar og vocal
Steen Jeppesen: Trommer og vocal
R.B. Nielsen: Bas og vocal

Kontakt:
Rico B. Nielsen tlf.: 40 21 73 17