Bands

Bibbi & Snif

Bibbi & Snif viderebringer arven fra genrens koryfæer, uden at pille for meget ved den traditionelle countryskabelon, men i stedet betror de sig til de klassiske dyder, der ligger så dybt i genren.

Bibbi & Snif har dog sin helt egen lyd i kraft af unikke vokaler, tydelig signatur-sound og en stærk musikalsk personlighed.

Bibbi & Snif er et af landets mest erfarne, rutinerede og sammenspillede countrybands. 100 vis af koncerter og fester er det blevet til; På festivaler, i klubber, på spillesteder, til fødselsdage, på countrymesser, i udlandet. Bandet har bl.a. spillet i Sverige, Norge, Tyskland, Estland, Holland og Frankrig, hvor de, de seneste par år har spillet til Le Mans. De har været i heavy rotation på TV Charlie, DK4, P4, P5, lokalradioer og de amerikanske radiostationer har også fået øjnene op for det danske countryband. Bibbi & Snif er nemlig noget så sjældent som et dansk countryband, der skriver sine egne sange og det kan folk godt lide!

Men vigtigst er Bibbi & Snif et fremragende liveband. Med dem er festen i sikre hænder. De er eksperter i at læse publikum og tilpasse sig situationen. Der leveres en oplagt præstation hver gang.

Om Bandet:

Far, Snif og datter, Bibbi begyndte at spille sammen og optræde for 14 år siden (da Bibbi var 15 år) som Chick’n’Roosters men skiftede navn i forbindelse med Talentshow 2010, hvor de nåede semifinalen. Snif og guitarist, Henrik Skriver har spillet sammen i 32 år, så det er et nærmest telepatisk sammenspil, der præger koncerterne.

Henrik Skriver er en af landets førende country og bluesguitarister og er bl.a. kendt fra Skriver Bjarnesen Band og for at have spillet med BB King på Skanderborgfestivalen.

Nyt blod i bandet er den rutinerede trommeslager, Kim Eland, der efter en start i mange forskellige genrer bl.a. disco-bandet Le Freak, fandt countryen for 12 år siden. Først med Blue Boots og de seneste 3 år med i Bibbi & Snif familien.

Familien får både live og på pladerne ofte besøg af, Ole Albrechtsen kendt fra Barrow og Klondike på pedalsteel og Peter Bødker fra Bamses Venner og Johnny Madsen band på klaver.


Wild Rose Countryband

Wild Rose Countryband er et dansk countryband, der spiller meget traditionel country musik.

Inspirationen til navnet skal findes i Canada – nemlig staten Alberta, som også kaldes Wild Rose Country. Denne smukke vilde rose ses overalt i Alberta og er et symbol for det barske og betagende bjerglandskab, den vidtstrakte prærie og de mange smukke søer.

Wild Rose Countrybands repertoire skal findes i den traditionelle ende af country skalaen og består af numre af fra blandt andre : Willie Nelson, Ned Miller, Buck Owens, Merle Haggard, John Denver, Randy Travis, Don Williams, Kenny Rogers, Johnny Cash, Allan Jackson, Eagles og mange andre.

De fem musikere er gået sammen om bandet i deres fælles fascination til country musikken. De har alle mange års erfaring i forskellige musikalske sammenhænge og forskellige genrer – her er de i Wild Rose Country Band regi. Her er det iørefaldende, kendte melodier udført musikalsk og vokalt med stor respekt for genren. Country underholdning med glimt i øjet og højt humør fra scenen.

Wild Rose Countryband bestilles igen og igen af tilfredse arrangører. 5 mand på scenen og til priser hvor alle kan deltage.

Wild Rose Countryband består af:
Hans Ravn : Guitars og vocal
Jørgen Alstrup: Keyboard og mandolin
Viggo Christiansen : Violin, akustic guitar og vocal
Steen Jeppesen : Trommer og vocal
R.B. Nielsen : Bas og vocal